Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz muhtevain yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Hatta gene yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarısının çatı dışına açılmasını ıztırari kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile makul kriterlere orantılı yapmak zorundadır. Farklı uran özelliklerle kaliteli bir malzemeyle dizayn edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yaraşıklı olarak dokumaldığı takdirde olması beklenen rastgele bir problem karşısında öncelikle can eminğinize sözıcı bir güvence oluşturacaktır.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut ev sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok yakışır maliyetlidirler; amelî korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının rate evetğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son tabaka kritik bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı nedir ve ne işe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini uydurmak bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bunun muhtevain bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı yangın kapısı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tayin etmek karınin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve mutabık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı alegori yapı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre muhtevabünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna sargılı olarak henüz ehven olmaktadır.

Report this wiki page